График работы: пн-пт 10:00-20:00
до -10%
ВОБЛЕР LUCKY CRAFT FAT SMASHER 60

ВОБЛЕР LUCKY CRAFT FAT SMASHER 60

522 грн 580 грн
до -70%
Воблер BIOVEX AMP Wake

Воблер BIOVEX AMP Wake

126 грн 370 грн
до -60%
Поппер Duel Silver Pop 60

Поппер Duel Silver Pop 60

145 грн 340 грн
до -30%
ВОБЛЕР RAPALA ULTRA LIGHT MINNOW 60 S

ВОБЛЕР RAPALA ULTRA LIGHT MINNOW 60 S

162 грн 231 грн
до -45%
Воблер Duel Hardcore Shad 60SP 60mm 6.5g

Воблер Duel Hardcore Shad 60SP 60mm 6.5g

229 грн 399 грн
до -25%
Воблер Fish Arrow Three Shot 65SP

Воблер Fish Arrow Three Shot 65SP

285 грн 380 грн
до -30%
Воблер Imakatsu Rip Rizer 60 6 sm 4.4g

Воблер Imakatsu Rip Rizer 60 6 sm 4.4g

294 грн 420 грн
до -10%
ВОБЛЕР LUCKY CRAFT SKT DR

ВОБЛЕР LUCKY CRAFT SKT DR

352 грн 392 грн
до -35%
Воблер Field Hunter Rogy Medium Deep 60F

Воблер Field Hunter Rogy Medium Deep 60F

429 грн 626 грн
до -35%
Воблер Field Hunter Rogy Medium Deep 60S

Воблер Field Hunter Rogy Medium Deep 60S

429 грн 626 грн
до -25%
ВОБЛЕР IMA FOXY FRT

ВОБЛЕР IMA FOXY FRT

450 грн 601 грн
до -35%
Воблер Field Hunter Rogy Super Deep 60F

Воблер Field Hunter Rogy Super Deep 60F

462 грн 675 грн
до -10%
Воблер Zip Baits Rigge Slim 60SS 60mm 3g

Воблер Zip Baits Rigge Slim 60SS 60mm 3g

477 грн 530 грн
до -10%
Воблер Zip Baits Rigge Flat 60S 6.8g

Воблер Zip Baits Rigge Flat 60S 6.8g

488 грн 543 грн

14 шт.