Втомившись від жіночих причіпок в стилі «Знову ти на цілий день на рибалку!», науково-підковані рибалки провели дослідження. І з'ясувалося, що наших дам часто просто ображає почуття «несопричастности».Що робити? Відповідь, між іншим, знайдено: захопити жінок за собою. Жінки-спортсменки поки ще рідкість, але все таки вони є! Однак це спорт, а як щодо хобі, яке можна (і потрібно для більшого взаєморозуміння) розділити з дамою серця? І тут вихід позначений. Найбільш діяльними опинилися японці. Спеціальні снасті для жінок. Спеціальна – закроєна за жіночим фігурам – рибальська одяг. Маса дрібних і милих риболовних аксесуарів… І традиційний рожевий колір. Ефект виявився приголомшливий. Японки стали ловити! З чоловіками і без. В компанії своїх подруг, залишивши чоловіків у спокої. Замість шопінгу. І, між іншим, витрачаючи на свої снасті чимало коштів, що, до речі, пом'якшує ситуацію, знайому багатьом, хто ховає чеки від покупок подалі з очей ніжної дружини – тепер вас будуть розуміти!

Наступними стали американці, а саме компанія St.Croix. Спеціальна жіноча серіяAvid Pearlв перлинно-рожевому виконанні. Поки в ній одночастинні моделі, але одна двочастинна «штучка» є: APS 66MLF2 (3.5 – 10.5 грам, 4 – 10 Lb, буд Fast), аналог AVS66MLF2. Подивіться на фото. Легка і елегантна рожева красуня поруч зі своїм брутальним «чоловічим» аналогом – навряд чи хтось відмовиться.

Найвдаліше поєднання характеристик на такий особливий випадок, адже воно розраховане на маніпуляції з будь-якими дрібними воблерами, які і самі по собі «забавні штучки». А чого коштує задоволення навчити вашу даму різних проводках!

Віддавши данину якості бланка і зовнішньому вигляду, St.Croix поблажливо, отак по-чоловічому, оснастили Avid Pearl іншими кільцями. Вони легкі, цілком надійні – це корейські колечка зі вставкою SIC (карбід кремнію). Якщо вони і поступаються знаменитим Fuji Alconite, то теплопровідності керамічної вставки. Це може позначитися, мабуть, тільки на довговічності використовуваної волосіні при дуже активної риболовлі. Але ж ви і не хочете, щоб подруга життя рыбачила без перерви? Так що цих кілець для жіночої риболовлі цілком вистачить.

Не потрібно вступати в суперечки про «чоловіче хобі». Покажіть, наскільки елегантним і привабливим воно може стати – і багато проблем просто підуть з вашого життя. А ви підете в магазин вибирати воблери, що підходять під колір Avid Pearl… або під колір очей вашої супутниці. Для початку,…

ВІДЕО ОГЛЯД