Мережа магазинів "РИБАЛКА", крім улюблених блешеньKASTMASTERвід ACME, представляє також лінійку інших не менш відомих приманок від цього бренду.

Блешня ACMETROPHY SPOONнадзвичайно популярна, точно прорахована конструкція цієї блешні, оснащеної сталевими заводними кільцями і міцними гачками, роблять її однаково ефективною для різних типів спінінгової проводки (рівномірною, ступеневої, ривковой...), а також троллінгу і підлідної риболовлі. Дуже точна імітація природного руху у воді і відблиски від рифленої поверхні (хромоване або з покриттям з 24-каратного золота) провокують атаку з боку хижака з максимальною ймовірністю.

Кращий спосіб зловити запеклого хижака, який рве снасті у великих озерах і річках - скористатися блешнею Little Cleo торгової марки ACME. Взагалі-то для знаючих рибалок це не новина. Понад З0 роківLittle Cleoтримає рекорди з ловлі великих хижаків по всій Північній Америці. Унікальний контур з заднім бугром дає дивовижні диски коливання. Створюється ілюзія безладного руху жирної маленької рибки. Така дивна поведінка провокує хижаків на напад, збуджуючи цікавість і дратуючи їх не гірше, ніж голод. Поставляється масою 1,8 м; 3,5 м; 4,7 м; 7 г; 9,5 г; 11,5 м; 18,9 г; 21 г; 35 р.

Acme Thunderbolt- блешня призначена, в першу чергу, для лову форелі. Однаково ефективна при використанні її і в крихітному струмку, і в стрімкій річці, і в глибокому озері, і в рыборазводном ставку. Здатна спокусити навіть саму примхливу "пеструшку". Безладне «виляння» і стрімкість рухівThunderboltімітують малька, спасающегося втечею, що провокує у інстинкт хижака переслідування. В результаті атака слід за атакою. Причому, ця характерна реакція на Thunderbolt проявляється не тільки з боку форелі, але і з боку інших прісноводних хижаків.