LOGAN GOBI– імітація бичка, розроблена для басової риболовлі провідними японськими рибалками-спортсменами, як і його вищеописаний побратим, відливається вручну. Цьому є свої причини. Тут теж використаний комбінований «сьедобный» матеріал. Тіло приманки виконано із звичайної потопаючої «сьедобки», а ось хвостова частина цієї диво-приманки плаваюча. Голова приманки рясно насичена сіллю, в хвостовій частині сіль відсутня. Завдяки цьому, спеціальної форми сплощений хвіст має максимально можливу гнучкість. При значної питомої ваги тіла плаваючий хвіст не опускається вниз після торкання дна приманкою. М'якість і плавучість хвостовій частині, а також плоска черевна поверхня принади – все це для того, щоб передавати її тілу найменші рухи вершинкою вудилища. Стрибкоподібної проведенням з тривалими паузами, завмиранням приманки на дні, волочінням, можна домогтися імітації рухів раку, що актуально в період, коли судак, окунь і сом харчуються раками – під час линьки раків – в літню спеку.

Приманка рясно просякнута атрактантів, що в поєднанні з положення на дні, а також рухливістю приваблює рибу з величезної відстані. А смакові якості змусять рибу як можна довше тримати приманку в роті, не відчуваючи підступу.

DAIWA LOGAN GOBY відмінно працює на класичному джиговом монтажі в поєднанні з активною анімацією. На шарнірному офсетному монтажі ця приманка показує чудові польотні характеристики і відмінну прохідність в «міцних» місцях. LOGAN GOBY зарекомендував себе на оснащеннях типу «техас» і «кароліна».

У поєднанні з філігранною анімацією і гармонійної снастю DAIWA LOGAN GOBY – найвродливіша, просто феноменальна приманка для лову пасивного хижака.

Приманка випускається у розмірі 4 дюйма і максимально привабливих натуральних колірних рішеннях.