16 травня 2015 на озері Трофейному с. Личанка пройшов щорічний турнір з ловлі хижої риби з берега DAIWA-CUP ТАНДЕМ. Генеральним спонсором змагань традиційно виступила мережа магазинів "РИБАЛКА", офіційний представник компанії DAIWA в Україні.

За регламентом змагання були тандемными - 2 людини в команді. Участь взяла 21 команда. В залік йшла тільки хижа риба. Підрахунок балів проходив за наступною схемою:

1 риба=1 бал + 1 кг=1 бал. В 6:30 ранку на озері розпочалася реєстрація учасників потім жеребкування і вже в 9:00 був даний старт. Протягом 5 годин рибалки повинні були змінити 5 зон лову по 1 годині на кожен тур. Погода була прихильна до учасників - яскраве тепле сонце. Перешкодою був тільки досить сильний вітер, що змушувало рибалок викладатися по повній. Риба проявила добру активність. Вже на перших хвилинах були спіймані перші щуки. Різка зміна уподобань хижачки змушувала рибалок постійно працювати над підбором приманок, подачею та проводками. Радував розмір хижачок - досить регулярно траплялися щуки вагою до 3-х кг. П'ять годин пролетіли як одна мить! Після фінішу рибалок чекала смачна гаряча юшка! В цей час проводився підрахунок балів і складання турнірній таблиці. Результати наступні:

Саму велику рибу турніру - щуку вагою 7,870 кг - вдалося спокусити 25 см твистером команді «Arctic Fox»

  • Будник Андрій
  • Шаламай Дмитро,

Третє місце почесно заслужила команда Lucky John

  • Корзенков Дмитро
  • Блескун Сергій

з результатом 57 + 32,680 кг = 89,680 балів

Друге місце в суворій боротьбі завоювала команда «Х&Y»

  • Орлов Юрій
  • Митюрич Роман

з результатом 59 + 32,070 кг = 91,070 балів

Чемпіоном турніру стала команда «Jackpot»

  • Одаренко Сергій
  • Лялін Олександр

з результатом 65 + 29,130 кг =94,130 балів, з чим їх і вітаємо!!!

Команда мережі магазинів "РИБАЛКА" DAIWA-РИБАЛКА гідно обійшла половину учасників, але на жаль так і не наблизилась до лідерів - іменитим спортсменам, що дає стимул набиратися досвіду і підкорювати нові вершини!

Спасибі організаторам - КМК "ТРОФЕЙНИЙ" та мережі магазинів "РИБАЛКА" за чудовий рибальський свято, спасибі суддям за гідну роботу, учасникам за чесну гру і, головне - кухарям за смачну юшку!!!