28-29 вересня 2013 року відбувся турнір "КМК-фідер.Вересневий тандем".


В безкомпромісної боротьби з результатом 177.340 кг. перемогла наша команда "DAIWA" у складі Марюха Олександр, Лашкул Олександр.


Також команда "DAIWA" перемогла в номінаціях «Кращий старт» і «Кращий фініш»


Коротко про цю подію розповість Марюха Олександр:


"Хочемо сказати кілька слів про сам турнір на Лычанке. Наша команда DAIWA, неодноразовий призер турнірів на комерційних водоймах зі спортивної ловлі коропа фідером, прийняла запрошення від організаторів і з величезним задоволенням погодилася взяти участь у цьому змаганні.


Кілька слів про регламент зі зміною секторів, який так давно планувався. І ось нарешті сталося, завдяки Сергію Івановичу. Зміна секторів врівноважує шанси всіх команд. А переїзд, якого всі так боялися, за моїми спостереженнями, пройшов для всіх команд без особливого "напрягу". Висновок один: такий регламент потрібен.


Щодо риби))) В перший день у нас, в основному, клювали "тузики", як з кулемета)))) Але з'явилося і кілька амурів. Самий-самий - 9,6 кг у 7-му секторі. Другий день у секторі №25 великих особин було більше. Найбільший - близько 8 кг.


Не дивлячись на холодну погоду, всі команди показали хороший результат і майстер-клас присутніх новачкам і любителям не брали участь у змаганнях. Хочу відзначити, що турнір пройшов в теплій дружній обстановці, а це - важливо.


Особливу подяку від команди DAIWA хочемо висловити Сергію Івановичу Мамалату за чудовий дружній прийом! Висловлюємо подяку спонсорам турніру - керівництву магазину "РИБАЛКА", а також торгової мережі "ЕПІЦЕНТРОМ" за участь у складанні призового фонду.


Сезон завершено на приємній ноті, особливо для нашої команди, яка перемогла в цьому турнірі. Всім, хто брав участь - величезне спасибі!


До зустрічі в новому сезоні 2014. Всім "НІ ХВОСТА, НІ ЛУСКИ"!!!


З ПОВАГОЮ, команда "DAIWA"