16 квітня 2016 р на озері "Трофейному" в с. Личанка відбувся традиційний турнір з ловлі щуки з берега DAIWA-ТАНДЕМ 2016!

Офіційним спонсором і партнером турніру виступила мережа магазинів "РИБАЛКА"!

Змагання проходили в 4 етапи: щогодини команда з двох рибалки змінює сектор лову. Бали нараховуються наступним чином: 1 щука - 1 бал, 1 кг - 1 бал. Тобто щука на 1 кг = 2 бали. Вся риба випускається назад у водойму. На водойму прибуло 45 команд рибалок (90 чоловік!!!) і велика кількість вболівальників.Мережа магазинів "РИБАЛКА" представлялася двома командами: DAIWA (Сендерадский Андрій, Васильчишин Максим) і VARIVAS (Нарожный Дмитро, Подрєзов Ян).

Після реєстрації гостей, привітання, вступного слова та жеребкування, в 8:30 ранку був дан старт турніру. Щука вела себе дуже активно, отзвалась на джиг різних розмірів, кольорів і ваг, на воблери, блешні, що обертаються, не ігнорувала і колебалки і навіть саморобні приманки, призначені для судака.

Розмір щуки в цьому сезоні радував! Не дивлячись на величезну кількість дрібної спортивної риби, досить приватно, можна сказати, регулярно приманки атакувала щука вагою 1.5-3 кг. Більшість рибалок все-таки віддавали перевагу джиговой лову з приманками 2-4 дюйма і головками 1-5 р. Хоча, варто відзначити, що щука відмінно відгукувалася і на більш великі приманки 4-7 дюймів, однак в меншій кількості. 4,5 години лову пролетіли непомітно!

За підсумками зважування і підрахунку балів, саму велику рибу турніру команда спіймала «Містечко»:

  • Жадан Олександр
  • Токарєв Андрій,

які зловили щуку на 4.1 кг!!! Переможці одержали велику рибальську сумку DAIWA від мережі магазинів "РИБАЛКА"!

Третє місце гідно зайняла команда «ДЮМА»:

  • Дяченко Юрій
  • Мацуєв Андрій,

з результатом 37,940 кг + 97 шт. = 134,940 балів! Призери отримали подарунковий сертифікат на покупку товарів DAIWA на суму 1000 грн і грошовий приз від кмк ТРОФЕЙНИЙ, а також кубок і медалі!

Друге місце заслужено виборола команда «Men in red»:

  • Андрусяк Кирило
  • Сымчук Ярослав,

з результатом 39,220 кг + 125 шт. = 164,220 балів! Срібні призери отримали сертифікат на покупку товарів DAIWA на суму 2000 грн і грошовий приз від кмк ТРОФЕЙНИЙ, а також кубок і медалі!


ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТУРНІРУ DAIWA-ТАНДЕМ 2016 З ВЕЛИЧЕЗНИМ ВІДРИВОМ СТАЛА КОМАНДА «TTRods»: - Чорномаз Андрій - Ткаченко Владислав, з ВРАЖАЮЧИМ РЕЗУЛЬТАТОМ: 72,720 кг + 168 шт. = 240,720 балів! ЧЕМПІОНИ отримали сертифікат на покупку товарів DAIWA на суму 3000 грн і грошовий приз від кмк ТРОФЕЙНИЙ, а також кубок і медалі! СПАСИБО ОРГАНИЗАТОРАМ, СПОНСОРАМ, СУДЬЯМ, РЫБОЛОВАМ И БОЛЕЛЬЩИКАМ ЗА ТАКОЙ РЫБОЛОВНЫЙ ПРАЗДНИК!!!