Радіокерований катер для завезення прикормки і снастей, оснащений ехолотом і GPS.

CarpHunter – нові можливості в риболовлі.ВІДЕО ОГЛЯД

Мережа магазинів "РИБАЛКА" рада представити перший кораблик на ринку України, в якому включено відразу 3 пристрої.Кораблик CARPHUNTERоснащений пультом управління, який керує корабликом, GPS-навігатором і ехолотом. Всі необхідні функції в одному пристрої!

Не секрет, що для того щоб забезпечити собі гідний улов, від рибалки потрібно провести ряд попередніх заходів, серед яких важливе місце відводиться підгодовування риби. Та й подалі від берега риба веде себе більш спокійно і безтурботно, що дає привід сподіватися на більш шикарний улов. Отже, перед кожним завзятим рибалкою постає завдання пошуку рибних місць, а також способу доставки до них прикорму і рибальських снастей. А далі вже справа техніки і рівня майстерності рибалки.

З допомогою кораблика-приманки CarpHunter це завдання максимально спрощується. Унікальне за своїм функціональним можливостям пристрій дозволяє вам доставити свої рибальські снасті і прикормку для риби в будь-який вподобаний вам місце на озері або річці. Причому кораблик-приманка CarpHunter може це зробити, як в ручному, так і автоматичному режимі.

Ви можете виводити його в задану точку за допомогою джойстика, розташованого на пульті дистанційного керування, а можете задавати режим автоматичного виходу на запрограмовану точку, координати якої вже зберігаються в пам'яті приладу. Вбудований в кораблик-приманку CarpHunter GPS навігатор може запам'ятати до 8 точок, на які він буде виводити пристрій в автоматичному режимі. Це можуть бути місця, де минулого разу вдалося впіймати велику рибу, а можливо це точки, в яких ви напередодні здійснювали активну підгодовування риби. Система супутникової навігації дозволить вам з необхідною точністю визначити їх і направити туди свій CarpHunter.

Крім того, що знаходиться на борту кораблика-приманки CarpHunter ехолот дозволить вам постійно здійснювати моніторинг підводної обстановки, відшукувати відповідний вам рельєф дна, а також виявляти місця масового скупчення риби. Вся передана ехолотом інформація детально відображається на рідкокристалічному монохромному моніторі з діагоналлю 3,5 дюйма. На ньому ви зможете не тільки ретельно розглянути донний рельєф, але і побачити ехо-відображення від великих риб. І це все майже в півкілометра від берега. Вам навіть ніг не доведеться замочити! Просто побачивши рибу, дати команду на скидання риболовної снасті з кораблика і контролювати захоплення нею гачка. Хіба не чудово?

Управління рухом кораблика-приманки CarpHunter здійснюється за допомогою дуплексного пристрої дистанційного керування, що працює на частоті в 4,33 МГц. Пульт бездротового управління оснащений досить великим дисплеєм, на якому детально відображається інформація, необхідна для здійснення лову риби, а також різні корисні параметри, як самого пристрою, так і навколишнього середовища.

Не бійтеся, що в самий важливий момент риболовлі кораблик-приманка CarpHunter зупиниться, як укопаний, або пульт дистанційного керування перестане подавати ознаки життя. Зручна система оповіщення про зниження рівня заряду акумуляторних батарей попередить вас про це спеціальним звуковим сигналом. Такий же сигнал тривоги сповістить про те, що кораблик-приманка відплив від вас на досить велику відстань, з якого буде важко ним керувати, або між вами і корабликом виявилося яку-небудь перешкоду.

Корпус кораблика-приманки CarpHunter виготовлений з особливо міцного пластику, який дозволяє впевнено використовувати його в складних кліматичних і погодних умовах, наприклад, сильному вітрі і високому хвилюванні. Герметичне виконання корпусу забезпечує надійний захист електричної частини кораблика від захлестывающих його хвиль і водяних бризок. Спеціально сконструйований пристрій захисту гвинтів не дозволить розбити гвинт або пошкодити двигун на підводних перешкоди, не дасть водоростям намотатися на вісь гвинта.

Габаритні розміри (ДхШхВ): 63.5 × 43.5 × 24 див.

Дальність дії максимально до 400 м. (залежить від погодних умов)

Вантажопідйомність (максимальна вага прикормки в бункерах): 2 кг.

  • Швидкість руху кораблика в нормальних умовах: 50 м/хв
  • Бункери для підгодовування і снасті: може везти 2 снасті, має 2 незалежних бункера, відкриваються по сигналу з пульта управління

Пульт керування :

Через пульт управляється кораблик, GPS навігація і ехолот. Частота 433 мГц

1. Глибина роботи ехолота: від 0,6 м до 30 м

2. Ехолот здатний розрізняти розмір риби

3. На моніторі відображається кількість супутників GPS

4. На моніторі відображається довгота і широта GPS

5. Розмір екрану: 70 х 72 мм, роздільна здатність: 240x128 пікселів, чорно-білий LCD дисплей.