Шановні рибалки!

Мережа магазинів "РИБАЛКА" рада представити Вашій увазі нові котушки DAIWA:

Безынерционная котушка топового класуEMERALDAS MX 2508PE. У дизайні котушки проглядається явна схожість з недавньої новинкою - котушкою DAIWA X-FIRE. Котушка розроблена для кальмаровой і спінінгової ловлі. Розроблена за концепцією REAL FOUR. Корпус і ротор виконані з надміцного легкого матеріалу ZAION. Ротор арочної конструкції AIR ROTOT - міцний і легкий. Система фрикційного гальма OTD. Має картридж з магнітною мастилом MAG SEALD. Ергономічний неопреновий "морський" кноб. Цілісна гвинтові рукоять.

Перед. відн.: 4.8:1

  • Зусилля на фрикціон: 7 кг
  • Оборот котушки: 72 см
  • Вага: 210 г

До підшипників: 6+1

Лесоемкость PE: #0.8-180 м, #1-150 м

  • Котушка відмінно підходить для лову великої сильної риби легкими снастями: ловля лосося, форелі, судака і сома на хеві-джиг, ловля трофейної щуки, твичинг великими воблерами

Оновлена модель котушки 2014 року серіїGekkabijin.

DAIWA 14 Gekkabijinрозроблена спеціально для спортивної лайтовой і ультралайтовой лову.

Корпус і ротор виконані з ультралегкого надміцного матеріалу ZAION.

Арочна конструкція ротора AIR ROTOR

Картриджі з магнітною мастилом MAG SEALD під ротором і в ролику лесоукладывателя.

Цілісна гвинтові рукоять

Перед. відн.: 4.8:1

  • Зусилля на фрикціон: 2 кг
  • Оброт котушки: 64 см
  • Вага: 195 г

Лесоемкость PE: #0.4-120 м

8+1 підшипників

Котушка морського класуDAIWA SALTIGA EXPEDITION- це втілення новітніх технологій, сама технічний передова спиннинговая котушка в світі. - корпус якої виготовлений з високоміцного алюмінієвого сплаву SUPPER METALL - шестерні збільшеного розміру, сталь + морська бронза марки С6191 - полегшений арочний ротор AIR ROTOR з матеріалу ZAION, - порожниста дужка лесоукладывателя AIR BAIL - магнітний картридж MAG SEALD під ротором і на передачу ручка/головна пара - повністю захищає механізм. - система перехресного намотування Cross Wrap. Найпотужніша котушка в своєму класі, в иделае підходить для лову для трофейних морських хижаків: тунець, каранкс, тріски, палтуса. Це і глибоководний морський джиг, і ловля великими попперами, тролінг, вертикальна ловля.