Мережа магазинів "РИБАЛКА" представляє довгоочікувану новинку в сімействі рокфишевых вудилищ від компаніїOlympic Co -Graphiteleader Super Finezza Esagonale- нова топова модель спінінгів сімейства Finezza.

У цій лінійці втілився весь досвід провідного японського виробника в конструюванні вудилищ для рокфишевой та спортивної ультра-лайтовой лову. При виробництві цих спінінгів використані самі останні розробки Graphiteleader. Це нова технологія перехресного намотування графітового волокна Esagonale Graphite Cloth,

а також відома про попереднім моделям Finezza - Super Quattro Graphite Cloth,

G-MAPS

і фірмова система тактильної чутливості - OSS.

Трохи змінився й матеріал бланка, в основній частині вудлища використаний новий матеріал, який японці називають нано-сплав ( Nano Alloy ).

Лінійка спінінгів Graphiteleader Super Finezza Esagonale включає в себе п'ять моделей довжиною від 7.3 до 8.3 футів. Вудилища йдуть як з кінчиком Short Solid, так і з тубулярної, порожнистої вершинкою. Завдяки використанню нових матеріалів і більш легких кілець Fuji Torzite, вдалося розвантажити вершинку бланка і зробити спінінги більш жорсткими і злими, що дає рибалці велику свободу у використанні агресивних і активних методів анімації вудилищем при лові. Спінінг оснащений новим тонким катушкодержателем Fuji TVS і має коротку рознесену рукоять, яка полегшує доступ вказівного пальця до бланку, для підвищення загальної чутливості снасті.

Цю лінійку вудилищ можна твердо рекомендувати досвідченим рибалкам, які розуміють толк в снастях. Спінінги Graphiteleader Super Finezza Esagonale чудово підійдуть для будь лову легкими приманками, але все ж основним коником їх стане ловля на легкий джиг. З-за більш жорсткого характеру бланків їх також можна використовувати для лову з невеликими воблерами і кренками. Це якість робить нові спінінги Graphiteleader відмінними універсалами з видатними тактико-технічними характеристиками.