Шановні рибалки!!! Мережа магазинів "РИБАЛКА" представляє взуття, в т. ч і для зимової риболовліCAMMINARE

КомпаніяCAMMINAREпрацює з 2004 р., а продукцію з матеріалу EVA випускає з початку його появи на ринку, тобто більше 10 років. Компанія CAMMINARE займає лідируючу позицію у виробництві чобіт з EVA.

CAMMINARE використовують при виробництві новітні технології і найкращий з доступних гранулят EVA. З успіхом продає свою продукцію на території Європейського Союзу, як в роздріб, так і оптом.

Виробляють взуття як для дозвілля так і для роботи.

МАТЕРІАЛ EVA

Чоботи виготовлені з матеріалу EVA, характеризуються винятковими термічними, водонепроникними і амортизуючими властивостями. Взуття з матеріалу EVA відрізняється неймовірною легкістю і міцністю. Кожна модель доповнюється вкладишем, призначених для носіння в осінньо-зимовий період. Наші чоботи призначені як для роботи (сільське і лісове господарство, виробництво харчової продукції тощо), так і для дозвілля (для риболовлі, полювання, збирання грибів та ін); вони захищають від холоду та вологи, забезпечуючи ідеальні термоізоляційні властивості (до -35°C).

Чоботи EVA надзвичайно стійкі до мінливих атмосферних факторів, водонепроникні і надзвичайно легкі (600 грамів!), що значно підвищує комфорт носіння. Крім того, спеціальна конструкція підошви має протиковзкими властивостями, до неї не прилипає бруд.

Всі чоботи випускаються зі знімним тришаровим утеплительным вкладишем, який можна прати, що додатково підвищує гігієну експлуатації.

Що таке EVA?

Абревіатура EVA розшифровується як етиленвінілацетат, іншими словами, спінена гума.

Продукція з EVA ― це нові, безпечні для довкілля продукти. Цей матеріал характеризується відмінними амортизаційними властивостями, стійкістю до ударів, теплоізоляційними властивостями, захищає від вологи, не іржавіє і не гниє, екологічно чистий і не має абсорбуючі властивості..НЕ ВПИТЫВЕТ ВОЛОГУ ТА ІНШЕ

Матеріал EVA можна сформувати у відповідності з різними зразками, він характеризується більшою стійкістю до змін умов зовнішнього середовища, ніж традиційні спінені матеріали. Спінені матеріали EVA використовуються на ударостійких ділянках, допускають лиття в різних формах і характеризуються широкою областю застосування.

ХАРАКТЕРИСТИКИ МАТЕРІАЛУ ЕВА:

  • Водонепроникність: герметичні бульбашки спіненого матеріалу не вбирають воду, захищають від її дії.
  • Стійкість до розкладання (гниття): морська вода, масло, нафтопродукти, стійкість до дії кислот і лугів; безпечний, без запаху, екологічно чистий.
  • Легкий процес переробки: безперервний, легко формується під дією гарячого преса, литтєвий продукт, для з'єднання і склеювання. - Стійкість до механічних впливів: еластичний, не стає твердим, ідеально стійкий до механічних навантажень і перепадів атмосферних умов, а також володіє ідеальними амортизаційними властивостями.
  • Теплоізоляція: ідеальна теплоізоляція, стійкий до дії негативних температур, характеризуються незмінністю теплоізоляційних властивостей.