Мережа магазинів "РИБАЛКА" представляєширокий вибір зимового одягу від японського бренду DAIWA


Daiwa Combi-Up Hi-Loft Gore-Tex DW-1303

Daiwa Combi-Up Hi-Loft Gore-Tex DW-1303 - костюм для зимової риболовлі. Комбінезон розроблений із застосуванням найсучасніших технологій. Його основою є двошарова мембрана фірми Gore Tex. Костюм не промокає, при цьому має високу дихаючу здатність і зберігає тепло. Зовнішнє покриття виготовлена з 100% нейлону, а підкладка з м'якого і теплого флісу. Куртка - Блискавка на кишенях водонепроникна. - Капюшон з козирком, скроєний під носіння з кепкою. Логотипи на рукавах і смужка на потилиці капюшона виготовлені із світлоповертального матеріалу. - Водонепроникна блискавка. Логотипи на рукавах і смужка на потилиці капюшона виготовлені із світлоповертального матеріалу. Штани - Знімні підтяжки. - Регульований пояс. - Водонепроникна блискавка на кишенях.

Daiwa Rainmax Winter Suit Dw-3503

Daiwa Rainmax Winter Suit – костюм для зимової риболовлі. Комбінезон розроблений із застосуванням найсучасніших технологій. Його основою є двошарова мембрана Rainmax. Цей матеріал є власною розробкою Daiwa і призначений для забезпечення максимального комфорту в дощову і вітряну погоду. Одяг здатна зберегти власника сухим в проливний дощ. Зовнішнє покриття виготовлене з 100% нейлону, а підкладка з м'якого і теплого флісу в поєднанні з тканинними та сітчастими вставками. Регульований знімний капюшон, Кишені з водонепроникною блискавкою. Регульований браслети на манжетах. Затягування на талії куртки Штани: регульований пояс. Коефіцієнт вологостійкості: 10000 мм Коефіцієнт проникності водяної пари 4000 г/м2/24год. Зовнішнє покриття: 100% нейлон. Підкладка: тканина, фліс.

DAIWA DW-3403 RAINMAX HYPER COMBI-UP HI-LOFT

Даний костюм добре підходить для зимової риболовлі. Ключовою особливістю костюма є двошарова мембрана Rainmax Hiper. Цей матеріал був розроблений для забезпечення максимального комфорту в дощову і вітряну погоду. Коефіцієнт вологостійкості становить 20000 мм, а проникності водяної пари 8000 г/м2/24год. Завдяки цьому одязі ви залишитеся сухим навіть в штормову погоду. Система вентиляції капюшона. Капюшон з козирком, скроєний під носіння з кепкою. Кишені з водонепроникною блискавкою. Регульований браслет з подвійними манжетами на рукавах. Запобігають потраплянню води і вітру в рукава. Смужка на потилиці капюшона виготовлені із світлоповертального матеріалу. Анатомічний крій ліктів і колін Штани Знімні підтяжки. Спеціальний внутрішній кишеню для мобільного телефону. Додаткова застібка-блискавка для жилета. Зовнішнє покриття: 100% нейлон. Мембрана: 2-х слойная Rainmax HIPER, і водонепроникна дихаюча. Підкладка: тканина, фліс. Наповнювач: 100% поліестер.

DAIWA RAIMAX COMBI-UP RAIN SUIT DR-3104

Рибальський водонепроникний костюм DR-3104. Виконаний з фірмовою мембрани компанії Daiwa RAINMAX®. Мембрана підходить для широкого діапазону видів діяльності на відкритому повітрі. Забезпечує комфорт внаслідок повітропроникності в комбінації з довготривалої вологозахистом і ветронепроницаемостью. Показники водостійкості 15000мм, паропроникності 4000 гр./м за 1 добу. Система IN CAP. Система COMBI UP дозволяє пристібати рятувальний жилет.

Вологозахищені проклеєні блискавку на куртці. Регулювання капюшона по ширині і висоті. В рукавах еластичні манжети з зовнішнім регулюванням на липучці. Ховається в комір капюшон.

Штани з підтяжками. Зручне регулювання талії. Вологозахищені проклеєні блискавки кишень. Стяжка низу штанів за допомогою липучки. Спеціальна система дозволяє знімати штани не знімаючи взуття.

  • Матеріал: Зовнішній шар: 100% нейлон (Rain MAX®)
  • Мембрана: 10000 мм / 4000 г / м2 / 24 год
  • Підкладка: 100% нейлон / сітка: 100% поліестер

DAIWA RAIMAX HYPER RAIN SUIT DR-3504 GREEN

Багатофункціональний костюм виготовлений з високотехнологічного 2-слойного матеріалу Rain MAX®, розробленого фахівцями DAIWA. Це найлегший, міцний, дуже ефективно відводить вологу матеріал, що володіє відмінними вологозахисними властивостями. Костюм відмінно підходить для будь-яких видів риболовлі і повсякденного використання. Оснащений водонепроникною застібкою-блискавкою на куртці і кишенях. На рукавах і штанинах встановлені подвійні манжети. Комбінезон забезпечений знімними підтяжками для зручності експлуатації.

  • Матеріал: Зовнішній шар: 100% нейлон (Rain MAX®)
  • Мембрана: 10000 мм / 4000 г / м2 / 24 год
  • Підкладка: 100% нейлон / сітка: 100% поліестер\
  • А також: жіноча серія костюмів RAIMAX HYPER RAIN SUIT:

DAIWA RAIMAX RAIN SUIT DR-3604

Розмірна сітка одягу DAIWA (японські розміри)

ОДЯГ ДЛЯ РИБОЛОВЛІ DAIWA: РИБАЛКА ВІДБУДЕТЬСЯ В БУДЬ-ЯКУ ПОГОДУ!!!