Подорож до Скандинавії.

Казкова країна Норвегія. Батьківщина тролів, русалок і морських чудовиськ. Сильних і лютих вікінгів – безстрашних завойовників морів, які тримали в страху всю Європу, шануючи Одіна і Ньерда.

Дивовижної краси природа, де між горами тягнуться у різних напрямах великі долини, наповнені річками і озерами. Норвезькі фіорди – вузькі і звивисті, глибоко врізається в сушу морські затоки з високими скелястими берегами.

І смачна риба, яка у великій кількості наповнює всі водойми цього регіону. Де риболовля – це мистецтво, традиція і філософія. Тріска, морський окунь, скумбрія і лосось – не забудьте запастися вишуканими рецептами перед поїздкою.

Щоб ця подорож перетворилася на легенду, яку ви будете розповідати близьким і друзям на сімейних святах чи риболовлі, до неї потрібно ретельно підготуватися.  Визначити маршрут, формат подорожі і подбати про свій гардероб. Це важливо!

Наш партнер концепт-стор Ostriv є експертом в підборі гардеробу для екстремальних подорожей в будь-яку точку землі. Де б ви не опинилися в музеї, замку, на вершині гори або вирушили рибалити на човні по фіордах, ваш гардероб повинен бути універсальним, функціональним і елегантним. Пам'ятайте, ви все ж у Королівстві Норвегія, зі столицею в місті Осло, де править король Харальд V.

Клімат Норвегії не з жарких. Влітку температура повітря в середньому досягає +23, а взимку тримається близько нуля. Настільки м'яка погода обумовлена близькістю Гольфстріму, але вона досить мінлива.

Ми попросили консультантів Острова назвати два кращих бренду для подорожей в Норвегію.

Перший це скандинавський бренд Fjallraven – ідеально підійде для такої поїздки. У Ostriv store широкий асортимент одягу цього бренду для будь-якого сезону: водовідштовхувальні штани і крутки, вовняні светри та шапки.

Другий канадський бренд Canada Goose – теплі і функціональні куртки і пуховики, жилети і рукавички, які підійдуть для осіннього і зимового подорожі.

З аксесуарів – американський бренд Filson. Якість, перевірена рибалками, мисливцями і мандрівниками протягом цілого століття. Сумку або рюкзак Filson ніколи вас не підведе.

Гарної подорожі і вдалої риболовлі!  Оправляємося на зустріч пригодам разом з Bereg іOstriv store.  https://ostriv.ua/