Ці цікаві сьедобные креветки/раки потрапили в мою рибальську коробку досить давно. Як-то ситуація не доходила до їх використання. Першим стимулом спробувати новинку в справі була риболовля нашого співробітника і одного Андрія Сендерадского. Креветки від DAIWA відмінно показали себе на Дніпрі в межах Києва.

Одна справа почути і побачити, а зовсім інша - бути!

На відкритті сезону мій друг і співробітник Діма Нарожный умовив на DAIWA BUBBLE SHRIMP сомика на 6.7 кг Це мене вразило!!! Ще б, адже подсакой орудував я!

З цього часу "дайвовская" креветка вже була не просто наповненням коробки, вона чекала своєї години!

І ось він прийшов. Я досить скептично ставлюся до офсетному монтажу, скрізь норолю поставити відкриті гачки. І тільки в самому "злом" підводно лісі, де приманку на джиг головці просто неможливо провести, я, скриплячи зубами, монтую приманки на офсетнике.

Отже, глибина 12-14 метрів уступами - на дні реальний ліс, висота насипів корчів часом доходить до 3-4 метрів, до того ж майже вертикально на дні коштує 2 стовбура, висотою близько 4-5 метрів. Саме в цих умовах я вирішив випробувати для себе BUBBLE SHRIMP в розмірі 5,5 дюймів на офсетнике OWNER BC 27 3/0. Проводка не складна - джиг з подвійним-потрійним коротким агресивним підкинемо, потряхиванья і зависання на корчах. Як виявилося: ця приманка не просто чудестно працює і реально ловить судака, в цей день вона була явним фавритом, серед безлічі приманок! Рекомендую!

З Повагою, Ян Подрєзов