SALTY SLUGGER– революційна принада, створена з «їстівного» силікону. Структура принади така, що її доводиться кидати в буквальному сенсі вручну. Судіть самі: жоден механізм не зможе створити м'яку пластикову приманку так, щоб вона була різної щільності, та й до того ж мала різну ступінь солоності, так би мовити, «сьедобности». І все це не даремно - SALTY SLUGGER створений з дуже міцного, але еластичного матеріалу в головній частині, що забезпечує максимальну міцність при забросах і подсечках. Приманка міцно сидить на гачку або ж джиг-голівці. Середня ж частина приманки виготовлена з м'якого матеріалу, коли в свою чергу хвіст приманки зроблений з більш щільного сплаву. Після цього ніхто не зможе віднести дану приманку – помісь черв'яка і слага – до пасивних. До речі, DAIWA SALTY SLUGGER створювалася провідними японськими фахівцями спеціально для лову чорного баса і, за гранично короткий термін, цей слаг став джигової приманкою №1 в Японії для лову баса. На який би оснащенні DAIWA SALTY SLUGGER не використовувався б, скрізь ця приманка показує найкращі результати. SALTY SLUGGER можна використовувати на монтажі дроп-шот. На коротких ривках приманка буде нишпорити з боку в бік, і залучати самого пасивного хижака. Пасивні м'які вібрації і планування на оснащенні «вэки» - також дуже добре привертають увагу хижаків, особливо в теплій стоячій воді. Популярним є використання «солоного слага» в оснащеннях FLIPPIN’ і PITCHIN’. Суть цих методів полягає в підкиданні змонтованих на подгруженных офсетних гачках приманок у вікна рослинності, а потім проводка їх ривковой, «твичевой» проводкою. Завдяки обтічній формі, а також чітко вивіреним кутах SALTY SLUGGER відмінно справляється з поставленим завданням. Він проходить практично будь-яку водну рослинність і апетитно нишпорить з боку в бік при твичинге. Так само SALTY SLUGGER гарний як на «техаської» оснащенні, так і на «кароліні». Але японські фахівці стверджують, що найкращою роботи і ефективності SALTY SLUGGER можна домогтися на класичному монтажі приманки на джиг-голівці з короткою цівкою. Застосовуючи джиговую проводку з активною анімацією – потяжками, посмикуваннями, ривками, тремтінням, волочінням по дну – Ви досягнете феноменальних результатів. Ще один аспект застосування SALTY SLUGGER – велика глибина і сильна течія, коли обтічність приманки стає на перше місце. Ви можете використовувати максимально легкі для даних умов грузила. Що зробить ловлю максимально динамічною.

Варто відзначити «сьедобность» приманки. Вона виготовлена зі спеціального матеріалу, що має смак. Так само SALTY SLUGGER рясно просочений сіллю і атрактантів, і навіть в упаковці він засипана сіллю. Після покльовки риба тримає цю приманку у роті дуже довго і навряд чи відчує підступ, що зводить до нуля холості покльовки і нерезультативні підсічки . Атрактивні властивості принади такі, що риба атакує навіть нерухому приманку, що лежить на дні.

  • Приманка випускається в двох розмірах: 3,5 дюйма і 4,25 дюйма. Фахівцями підібрані максимально підходящі для сприйняття хижої риби натуральні кольори.