G-MAPS

Як правило, легке вудилище не має так часто необхідного нам на риболовлі запасу потужності. Але в даному випадку цей недолік легких бланків практично усунено, завдяки власною запатентованою технологією виготовлення багатошарового бланка - G-MAPS, в якому волокна розташовуються в декілька шарів і під різними кутами. І результат застосування цих технологій - легке, але надзвичайно могутнє вудилище, відмінно отрабатывающее на закиданні і виведенні, що при зростаючих навантаженнях стає дуже "злим".

Graphite Cloth

За твердженням виробника, єдиним слабким місцем матеріалу Graphite Cloth є його «зайвий» вага…Але все відносно, адже зайва вага в розумінніGraphiteleaderдля багатьох інших виробників є ідеалом легкості. Наприклад, виконана із застосуванням Graphite Cloth найдовша і потужна модель Finezza Trenta GOFPTS-832L-T при довжині 2.52 метра і тесті до 10 грам важить всього 95 грам, а ультра-лайтовые Bellezza – менше 60! Але вага адже не так важливий, як ми часто думаємо – набагато важливіше баланс, чутливість та надійність вудилища. А з цим у моделях, в яких застосовується Graphite Cloth, все в порядку! Втім, як і завжди уGraphiteleader.

Hi-modulus right angle Graphite Cloth

Дослівно назва цього матеріалу на російську мову можна перевести як «Высокомодульный графіт з правильним кутом розташування волокон». В принципі, ці слова відображають конструкцію матеріалу.

Один з методів збільшення базової міцності та потужності матеріалу – розташувати волокна таким чином, щоб вони перетиналися під певним кутом. І такий підхід реалізовано блискуче в серії Veloce, де збільшення потужності було досягнуто без збільшення ваги – виключно з допомогою зовнішнього шару з Hi-modulus right angle Graphite Cloth.

Light Weight Graphite Cloth

У цьому матеріалі компанія OLYMPIC ліквідувала головний недолік усіх можливих варіантів зовнішнього шару – зайва вага,

який несприятливо позначається на балансі вудилища. В результаті Light Weight Graphite Cloth – найлегший матеріал, який використовується

для зовнішньої обплетення. І можна з упевненістю сказати, що такого поєднання потужності, надійності,легкості і посылистости, яке є, наприклад,

у серії Argento, застосовуючи інші матеріали досягти було б дуже важко!

Kevlar Graphite Cloth

Цей унікальний матеріал – композит на основі кевларових волокон, мають найвищу опір ударним навантаженням, і графітових волокон, мають високу міцність на розрив. І така комбінація різко збільшила потужність, витривалість і чутливість вудилища. І, що важливо, значно посилився опір бланка до скручую і зламу.

Quattro Graphite Сloth

У цьому матеріалі графітові нитки розташовуються в чотирьох напрямках. У звичайному – під прямим кутом паралельно і перпендикулярно до осі бланка, і додатково – своєрідною діагональної опліткою. Це призводить до значного посилення всієї конструкції, збільшення її опору скручування, згинання і стиску, при якому бланк прагнути прийняти эллипсовидную форму в перерізі. Таким чином бланк стає дуже швидким в динаміці, моментально повертаючись у вихідне положення, наприклад, після потужного кидка, а енергія не поглинається паразитними коливаннями. І завдяки цьому вся інформація передається руці рибалки, підсікання стає надійною а занедбаність – виключно точним! Вудилища Hi-tech – така метафора приходить на розум, коли береш в руки будь-вудилище серії Finezza Prototype – настільки ідеальним і потужним, завдяки матеріалу Quattro Graphite Cloth воно відчувається!