Мережа магазинів "РИБАЛКА" представляєтермобілизна від провідного америкинского виробника - компанії DUOFOLD.

Американська компанія Duofold утворена в 1906 році. Основна задача, яку перед собою ставить компанія Duofold: дати споживачеві таке термобілизна, яке в будь-яких погодних умовах, наскільки суворими вони б не були, дозволить не думати про погоду, а зосередитися на предметі занять. І ця задача успішно вирішується. Включаючи в свій арсенал новітні розробки науки, компанія Duofold ось вже протягом більше ста років створює таку одяг. Список вдячних, постійних клієнтів компанії вражає. Мало хто може похвалитися такими споживачами своєї продукції. Серед замовників – Армія США, кінна поліція Єллоустоунського національного парку, Асоціація інструкторів сноуборду США (AASI) і Національний лижний патруль США. Особливу гордість складає замовлення Британського королівського флоту, моряки якого не раз відправлялися в експедиції до Південного полюсу саме в термобілизна Duofold. Такий список клієнтів, 100-річний досвід і новітні технології дозволяють Duofold вважати себе експертом в області одягу для активного відпочинку і роботи на свіжому повітрі. Примітно, що моделі, колись виготовлені на спецзамовлення, увійшли в постійну колекцію бренду і зараз доступні пересічному споживачеві.

Одношарове термобілизна VARITHERM, здатний, крім усього іншого, перешкоджати виникненню запахів, було спеціально розроблено для використання спецназом США в суворих кліматичних умовах, а цей час доступно будь-якому покупцеві. VARITHERM являє собою базовий комплект білизни для комбінованої теплової захисту, а також для контролю за вологістю. Це одношарове білизна відмінно «дише», Ваше тіло залишається сухим навіть після тривалих фізичних навантажень. 100% поліестер, має приємне м'яке внутрішнє покриття, плоскі шви, щоб уникнути натирання, стрейчеву структуру, завдяки чому щільно облягає тіло. Термобілизна VARITHERM призначене для зимових видів спорту, активного відпочинку в холодну погоду: рибалки, полювання, туризму. Легко піддається зовнішньої чищенні. Одним з важливих моментів є те, що білизна VARITHERM не «сідає» при пранні, а також не втрачає своїх властивостей.

ТЕПЛИЙ – двошарове термобілизна складається з двох компонентів: бавовни та поліестеру. Бавовняний шар прилягає до тіла створюючи комфорт і зручності, а зовнішній шар із поліестеру забезпечує довговічність і дихаючі властивості термобілизни. ТЕПЛИЙ призначене для створення теплового бар'єру від холоду. Це білизна забезпечить тепло і максимальний комфорт на найнижчих рівнях аеробної активності, наприклад при зимовій ловлі не жерлицы, коли рибалка годинами може чекати покльовки, засадной полювання, зимових туристичних ночівель.

ORIGINALS – це класичне двошарове термобілизна. Чому класичне? При створенні цієї моделі компанії Duofold повернулася до традицій 1906 року. Конструкція двошаровий поєднує бавовна і вовна мериноса + поліестер, забезпечуючи комфорт, природна якість і відмінну теплоізоляцію. Просто незамінне в холодну погоду при малій активності. Не дивлячись на це, білизна відмінно «дихає». Враховуючи вищенаведені факти, можна прийти до висновку, що дана лінійка термобілизни ідеальна для зимової риболовлі, коли активну буріння лунок поєднується з пасивним очікуванням покльовки, часом у люті морози при сильному вітрі. Що стосується комфорту – внутрішній бавовняний шар, а також плоскі шви створює відчуття затишку та комфорту.