Bereg
до -20%
Котушка електрична DAIWA Tanacom

Котушка електрична DAIWA Tanacom

 
15 288 грн
Передаточное отношение 2.3:1 2.8:1
до -20%
Котушка електрична DAIWA Seaborg 300MJ

Котушка електрична DAIWA Seaborg 300MJ

 
34 040 грн
Вес 685
до -25%
Котушка мультипликаторная DAIWA Tanasensor

Котушка мультипликаторная DAIWA Tanasensor

 
6 788 грн
Передаточное отношение 4.3:1
Котушка електрична WFT Electra PR

Котушка електрична WFT Electra PR

 
18 200 грн
Передаточное отношение 4.7:1
Котушка електрична WFT Electra Pro Speedjig

Котушка електрична WFT Electra Pro Speedjig

 
16 800 грн
Передаточное отношение 3.5:1
Котушка електрична WFT Electra Super Comfort

Котушка електрична WFT Electra Super Comfort

 
18 800 грн
Передаточное отношение 3.7:1
Котушка електрична DAIWA Seaborg 500MJ

Котушка електрична DAIWA Seaborg 500MJ

 
44 780 грн
Передаточное отношение 3.6:1
Котушка електрична DAIWA Seaborg 800MJS

Котушка електрична DAIWA Seaborg 800MJS

 
53 950 грн
Передаточное отношение 3.0:1

8 одиниця(s)

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×