Навігатор GARMIN echoMAP CHIRP 52cv

15 568 грн

Модифікації
Навігатор GARMIN echoMAP CHIRP 52cv

Ім'я Ціна
Навігатор GARMIN echoMAP CHIRP 52cv Збільшити
Навигатор GARMIN echoMAP CHIRP 52cv
  • Код: 746350
  • Артикул: 010-01566-01
15 568 грн

Опис

Картплоттер/ехолот Garmin echoMAP 52dv оснащений висококонтрастним кольоровим дисплеєм з діагоналлю 5” і автоматично регульованою підсвічуванням, передовою технологією ехолокації HD-ID і скануючим сонаром DownVü Швидкий і чутливий приймач GPS/GLONASS (5 Гц) оновлює дані про розташування і напрямку руху 5 разів в секунду, що сприяє більш плавного відображення вашого переміщення на екрані.

Характеристики:

Кольоровий дисплей 5”

В комплекті трансд'юсером Garmin GT20 з CHIRP (77/200 кГц); потужність передачі (300 Вт RMS)/(2,400 Втмаксимум) з 455/800 кГц CHIRP DownVü (потужність 300 Вт)

Предзагруженная базова карта світу (для загальних відомостей)

Включено програмне забезпечення Quickdraw Contours для створення користувацьких карт HD

Внутрішній GPS-приймач оновлює розташування та напрямок 5 разів в секунду

Модель echoMAP CHIRP 52dv оснащена екраном 5”, проста в роботі і забезпечує легку установку. Деякі варіанти комплектації включають трансд'юсером для ширококутного сонара CHIRP і Garmin CHIRP DownVü, що гарантує чітке сканування на воді. Прилад містить предзагруженную програму Quickdraw Contours для миттєвого створення під час риболовлі користувальницьких карт HD з изобатами 0,3 метра. Внутрішній GPS-приймач оновлює дані розташування та напрями 5 разів в секунду. Дроти підключаються безпосередньо до кріплення для можливості швидкого встановлення обладнання, а також відключення приладу і зняття його з підставки. У комплект включені кріплення для транцем і троллінгового мотора. Вбудовані можливості echoMAP 52dv включають сонар CHIRP - найсучаснішу технологію, доступну для любителів риболовлі та водних прогулянок. Сонар CHIRP забезпечує дивно чітке розділення цілей і високий рівень дозволу, оскільки дане обладнання посилає в мету ще більше енергії, ніж традиційний сонар. Крім того, пристрій містить функцію запису для синхронізації відбитих сигналів сонара з розташуванням вашого судна і збереження цифрової інформації, яку потім ви можете переглянути на комп'ютері за допомогою програми HomePort. Використовуючи кабельне підключення, ви можете обмінюватися маршрутними точками і маршрутами з іншими пристроями.

“Quickdraw Contours” – це безкоштовна, проста у використанні програма, встановлена на пристрій echoMAPCHIRP 52dv. Ця програма створює на екрані ваші власні персоналізовані рибальські HD карти з изобатами 0,3 метра. Ви можете налаштовувати отримані карти за вашим бажанням. Користуйтеся даними самі або обмінюйтеся ними з друзями і користувачами Garmin. При цьому не потрібно спеціальних знань по топографічній зйомці. Ви просто ловіть рибу, а програма “Quickdraw Contours” створює карти. Вам не потрібно чекати або відправляти файли, як при використанні інших картографічних програм, - результати без затримки відображається на екрані. Ви можете використовувати програму з будь-яким трансд'юсером Garmin Panoptix, сонаром HD-ID™, трансд'юсером Garmin DownVü або NMEA 2000-сумісним датчиком глибини. Якщо на борту судна встановлено більше одного сонара, програма “Quickdraw Contours” автоматично вибере найкращий джерело даних.

Швидкий і чутливий приймач GPS оновлює ваші дані розташування та напрями 5 разів в секунду, за рахунок чого ваші переміщення на екрані виглядають більш плавними. Завдяки високочутливому приймача підвищується точність навігації до зазначених вами маршрутним точкам (в пам'яті може зберігатися до 5,000 точок).

Комплектація:

Навігатор, кабель живлення/даних, швидкознімна кріплення, кріплення для монтажу урівень, захисна кришка, трансд'юсером GT21-TM (4 pin), кріплення для троллінгового мотора, кріплення, інструкція, офіційний гарантійний лист.

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяНавігатори
БрендGARMIN

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяНавігатори
БрендGARMIN

Поставити питання

Напишіть перший відгук

Залиште відгук

Залишати відгуки можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь-ласка, авторизуйтесь чи зареєструйтесь

Гарантія вартості

Ми гарантуємо найнижчу ціну, якщо ви знайдете дешевше - ми робимо знижку.

ЗРУЧНА ДОСТАВКА
ЗРУЧНА ДОСТАВКА

Ви можете забрати з магазину, замовити кур'єра або логістичну компанію

ДОСВІДЧЕНІ КОНСУЛЬТАНТИ

Професійна допомога досвідчених консультантів магазину.

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА
ДИСКОНТНА ПРОГРАМА

Кожному покупцеві вручається накопичувальна дисконтна картка.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×