Навігатор GARMIN GPSMAP 585 Plus

16 380 грн

Модифікації
Навігатор GARMIN GPSMAP 585 Plus

Ім'я Ціна
Навігатор GARMIN GPSMAP 585 Plus Збільшити
Навигатор GARMIN GPSMAP 585 Plus
  • Код: 746347
  • Артикул: 010-01711-00
16 380 грн

Опис

Новий картплоттер/ехолот GPSMAP 585 Plus оснащений 6-дюймовим дисплеєм. Модель GPSMAP 585 Plus містить базову карту світу і підтримує всі морські карти Garmin. Прилад GPSMAP 585 Plus містить вбудований традиційний сонар CHIRP і можливості сканування CHIRP ClearVu, що забезпечує чіткі зображення арок, що позначають рибу, та відмінне поділ цілей. Пристрій дозволяє отримати детальні зображення підводного області під судном. Вбудований навігаційний приймач підтримує 3 режими розрахунку позиціонування - GPS, GPS + ГЛОНАСС, GPS + BEIDOU. Нове програмне забезпечення Garmin Quickdraw Contours дозволяє вам створювати власні карти будь-яких водойм з інтервалом изобат 0,3 метра.

Прилад поставляється з вбудованою базовою картою світу. Використовуючи два слоти для додаткових карт пам'яті SD, Ви можете легко додати інші докладні карти морські BlueChart g2 або BlueChart g2 Vision і аматорські Garmin Custom Maps - картографічний формат, який дозволяє безкоштовно конвертувати паперові та електронні карти растрові карти та космознімки у файли карти для пристрою. Так само прилад сумісний деякими іншими форматами аматорських векторних карт .

Замість однієї частоти CHIRP передає безперервний діапазон частот, від низьких до високих. Після отримання відбитого сигналу технологія sonar CHIRP дозволяє виконати розшифровку окремих частот. Оскільки використання цілого ряду частот забезпечує більший обсяг інформації, сонар CHIRP здатний створювати більш чіткі зображення арок, що позначають рибу, і краще поділ цілей. Включає вбудований скануючий сонар ClearVu. Високочастотний сонар забезпечує чітку картинку області під судном, видаючи фотографічне детальне зображення об'єктів, структур та риби.

Підтримка декількох систем позиціонування, включаючи GPS, ГЛОНАСС і BeiDou. Пристрій дозволяє швидко і точно зазначити до 12,000 маршрутних точок і відшукати дорогу до секретних місць риболовлі. Величезна пам'ять приладу дозволяє користувачам записувати небезпечні точки (відмітки) та пункти призначення (маршрутні точки).

Безкоштовний і простий у використанні програмне забезпечення Quickdraw Contours дозволяє миттєво створювати на пристрої GPSMAP 585 Plus персоналізовані рибальські карти HD з інтервалом контурних ліній до 1 фута. Вбудований високочутливий GPS-приймач дозволяє відзначати улюблені місця риболовлі. Таким чином, ви зможете повернутися в вдале місце на наступний день, використовуючи маршрутні точки і трек на карті. 

Пристрій GPSMAP 585 Plus сумісно зі всіма аксесуарами NMEA0183 і RS422, оскільки прилад підтримує інформацію, що видається аксесуарами NMEA0183 і RS422.

Комплектація:

Картплоттер GPSMAP 585 Plus

Транцевый трансд'юсером GT20

Кабель живлення

Комплект монтажної скоби з гвинтами

Документація

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяНавігатори
БрендGARMIN

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяНавігатори
БрендGARMIN

Поставити питання

Напишіть перший відгук

Залиште відгук

Залишати відгуки можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь-ласка, авторизуйтесь чи зареєструйтесь

Гарантія вартості

Ми гарантуємо найнижчу ціну, якщо ви знайдете дешевше - ми робимо знижку.

ЗРУЧНА ДОСТАВКА
ЗРУЧНА ДОСТАВКА

Ви можете забрати з магазину, замовити кур'єра або логістичну компанію

ДОСВІДЧЕНІ КОНСУЛЬТАНТИ

Професійна допомога досвідчених консультантів магазину.

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА
ДИСКОНТНА ПРОГРАМА

Кожному покупцеві вручається накопичувальна дисконтна картка.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×