Ехолот GARMIN Striker Plus 5cv

11 200 грн

Модифікації
Ехолот GARMIN Striker Plus 5cv

Ім'я Ціна
Ехолот GARMIN Striker Plus 5cv Збільшити
Навигатор GARMIN Striker Plus 5cv
  • Код: 746348
  • Артикул: 010-01872-01
11 200 грн

Опис

Ехолот STRIKER Plus 5cv з яскравим 5-дюймовим дисплеєм і вбудованим GPS-навігатором, оснащений датчиком CHIRP для кристально чистих зображень, Garmin CHIRP ClearVü для нижнього огляду, та програмне забезпечення для малювання карт Quickdraw Contours, в якому зберігається до 8000 квадратних кілометра контенту з кроком 30 див. Вбудований GPS дозволяє позначити і перейти до колійних точках і показати швидкість човна.

Включає трансд'юсером для вбудованого традиційного сонара Garmin CHIRP і скануючого сонара CHIRP ClearVü

Вбудоване картографічне програмне забезпечення Garmin Quickdraw™ Contours дозволяє створювати і зберігати карти з изобатами через 30 см для площі до 8000 кв. км

Вбудований 1 Гц GPS-приймач для позначки маршрутних точок, створення маршрутів та перегляду швидкості судна

Яскравий дисплей 5" з відмінною якістю зображення навіть при сонячному світлі і інтуїтивний інтерфейс користувача

Міцна конструкція для будь-якого типу риболовлі

Рыбопоисковый ехолот STRIKER Plus 5cv з яскравим дисплеєм 5" і вбудованим GPS-приймачем включає традиційний сонар Garmin CHIRP, скануючий сонар Garmin CHIRP ClearVü і програму Quickdraw Contours для створення і зберігання карт з изобатами через 30 см для площі до 8 тис. кв. км. Вбудований GPS-приймач служить для позначки маршрутних точок, створення маршрутів та перегляду швидкості судна.

Поки ви плаваєте уздовж берегів і на глибині, програма Quickdraw Contours створює рибальські карти HD для тих місць, в яких ви побували. Від користувачів не потрібні спеціальні знання. Пристрій STRIKER Plus 5cv дозволяє зберегти до 2 мільйонів акрів карт Quickdraw Contours з изобатами через 30 див.

Рыбопоисковый ехолот STRIKER Plus 5cv включає технологію Garmin CHIRP, яка у поєднанні зі скануючим сонаром Garmin ClearVü забезпечує майже фотографічні зображення того, що знаходиться під судном. Ви отримаєте чітку картину підводного рельєфу, об'єктів і риби. Традиційний сонар Garmin CHIRP забезпечує відмінне поділ цілей. Таким чином, даний трансд'юсером допоможе вам зловити більше риби.

Вбудований високочутливий GPS-приймач визначає і підтримує ваше місце розташування в будь-якій точці на воді. Пристрій дозволяє відзначати різні місця з допомогою маршрутних точок. Таким чином, знайшовши вдале місце з хорошим кльовом, ви можете відзначити цю точку і повернутися туди наступного разу. Крім того, можна відзначати доки, сліпи та інші місця на озері, щоб створювати маршрути для наступних поїздок.

Завдяки GPS-приймачу пристрій STRIKER Plus 5cv може відображати на екрані швидкість судна, щоб ви могли коригувати швидкість тралення відповідно до використовуваної блешнею.

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяЕхолоти
БрендGARMIN

Характеристики

КатегоріяЕлектроніка
ПідкатегоріяЕхолоти
БрендGARMIN

Поставити питання

Напишіть перший відгук

Залиште відгук

Залишати відгуки можуть тільки зареєстровані користувачі. Будь-ласка, авторизуйтесь чи зареєструйтесь

Гарантія вартості

Ми гарантуємо найнижчу ціну, якщо ви знайдете дешевше - ми робимо знижку.

ЗРУЧНА ДОСТАВКА
ЗРУЧНА ДОСТАВКА

Ви можете забрати з магазину, замовити кур'єра або логістичну компанію

ДОСВІДЧЕНІ КОНСУЛЬТАНТИ

Професійна допомога досвідчених консультантів магазину.

ДИСКОНТНА ПРОГРАМА
ДИСКОНТНА ПРОГРАМА

Кожному покупцеві вручається накопичувальна дисконтна картка.

, залишилось всього:
Година
Години
Годин
Хвилина
Хвилини
Хвилин
Секунда
Секунди
Секунд
×